Groep KB

Welkom in kleutergroep KB, de groep waar juffrouw Jacqueline op alle dagen behalve de woensdag staat en juffrouw Ingrid op de woensdagen. Mocht je in kleutergroep KB op de Heiacker komen zul je merken dat we veel samenwerken met de andere kleutergroep KA. Vrijwel dagelijks spelen we samen buiten, maar ook hebben we gezamenlijke thema’s en openingen. De kinderen hebben daardoor een nauwe samenwerking en de juffen zijn bekend met alle kinderen.
We starten dagelijks met een kring waarin we dag openen in het Engels en daarna gaan we verder met een kringactiviteit (rekenen, taal, wereldoriëntatie etc). Na de kring gaan we spelen werken, de kinderen krijgen en kiezen allerlei opdrachten en werkjes meestal binnen het thema dat op dat moment speelt.


Verder hebben we bijzondere activiteiten en lessen. Voorbeelden hiervan zijn wetenschap en technologielessen (W&T) en muzieklessen van de muziekschool (Art 4 you). Kom gerust eens kijken in onze klas naar hoe wij werken of naar de prachtige werkjes die de kinderen maken of gemaakt hebben!