Tineke van Kemenade

Hoi hoi, ik ben Tineke van Kemenade.
Ik werk parttime in groep 8A op de Weldsehei en heb het daar enorm naar mijn zin. Het is mijn passie om met kinderen te werken, naar ze te kijken, hun zelfstandigheid te vergroten en hun blik op de wereld te verruimen. Ik heb jaren gewerkt in de kleutergroepen en een paar jaar geleden heb ik de switch gemaakt naar groep 8 wat me heel erg goed bevallen is. Ik geniet ervan om de speciale momenten die groep 8 met zich meebrengt zoals, het schoolkamp, de overgang naar het voortgezet onderwijs, de musical en het afscheid met de kinderen te beleven.
Sinds enkele jaren richt ik me op het onderzoek van VVTO Engels. Ik zie het als een uitdaging om dit samen met alle collega’s op onze school neer te zetten.

Thuis ben ik een bezige bij. Ik woon in Veldhoven en ben getrouwd met Sander. Samen hebben wij 2 schatten van kinderen, Yara en Luca. Ik vind het heerlijk om met mijn gezinnetje van alles te ondernemen. Sinds 2 jaar ben ik fanatiek aan het duiken. Samen met Yara en Luca ben ik vaak onderwater te vinden. Daarnaast heb ik een grote passie voor het ontwerpen en maken van kleding. Ik ben een echte bezige bij, tijd om lekker te luieren is meestal niet!