Bas van der Hijden

Mijn naam is Bas van der Hijden, ik ben gelukkig getrouwd met Inge en wij hebben samen 2 kinderen, genaamd Noa en Sem.
Ik ben al verschillende jaren werkzaam in het onderwijs en ik heb in alle groepen vanaf groep 3 tot en met groep 8 lesgegeven.

Ik heb mijn hele leven in Veldhoven gewoond, totdat zo’n 10 jaar geleden het eiland Aruba in beeld kwam en met ons hele gezin zijn wij toen het avontuur aangegaan. We hebben daar 3 fantastische, leuke en leerzame jaren achter de rug, waarbij we kennis gemaakt hebben met een heel andere cultuur, een schitterende woonomgeving en andere vormen van onderwijs en leefgewoontes.
Ondertussen ben ik alweer enkele jaren terug in Nederland en ook werkzaam op BS De Heiacker, waarvan de meeste jaren op de Weldsehei.

Mijn hobby’s heb ik de afgelopen periode in Nederland ook weer opgepakt: hardlopen, triatlon, lezen en als laatste werken en spelen met computers (en waar mogelijk deze ook in te zetten in de klas).
Voor meer informatie, vragen of gewoon even een praatje maken, is iedereen van harte welkom. Maakt u (in verband met de coronaregels die de school hanteert) wel even vooraf een afspraakje!

Bas van der Hijden