Ouders vertellen

Marieke (3 kinderen, waarvan 2 al op de basisschool)

05 februari 2020
Mijn man en ik zochten een school waar we ons echt welkom voelden. Dat was op De Heiacker. We mochten in de klassen kijken, de leerkrachten waren vriendelijk en vonden het leuk dat wij er waren. De visie werd ook in de praktijk uitgevoerd, er werd bijvoorbeeld in een groep echt Engels gesproken! De inschrijfprocedure was helder en de beloftes werden stuk voor stuk waargemaakt. Dochterlief kreeg een paar weken voor haar vierde verjaardag per post een uitnodiging om (in goed overleg) te komen ‘oefenen’. Als je eerste kind naar school gaat, kun je als ouder best onzeker zijn, maar goede communicatie vanuit de school zorgde mede voor een probleemloos verloop. Alles helpt, zoals bijvoorbeeld het ‘maatje’ dat elk nieuw kind heeft als hulp en toeverlaat.

Dianne

02 april 2019
Onze kinderen van 8 en 6 gaan met veel plezier naar de Heiacker, locatie Kanteel.
De jongste is nu bijna 4 en kan niet wachten om bij Juf Ellen in de klas te komen.
Positief aan de school vind ik de prettige sfeer. Er is naast leren aandacht voor hoe kinderen met elkaar om gaan.
Vakken als Brandaan, Meander en Nout vanaf groep 5 maken het leren leuk.
Zeker het VVTO Engels is een aanwinst. Volgend jaar op vakantie in Amerika kunnen onze kinderen echt meepraten!

Christel

02 september 2018

Wij hebben 3 dochters van 6, 9 en 11 jaar die supergraag naar deze school gaan. De leerkrachten luisteren goed naar de behoeften van kinderen en ouders. 

De klas wordt o.a. opgedeeld in 3 niveau's, waardoor een kind zich niet gauw overvraagd of juist verveeld zal voelen.

De leerlingen krijgen al vanaf de kleuterklassen spelenderwijs Engelstalig onderwijs: prachtig als je kind plots een 'strawberry' vraagt of in vlekkeloos Engels een liedje begint te zingen!Karin

25 augustus 2018
Jasmijn gaat met veel plezier naar deze fijne relatief kleine school. Ze zit nu in groep 4. Er is evenveel aandacht voor vakinhoudelijke en emotionele ontwikkeling. En Engels is fun en leerzaam! Het kleinschalige creëert voor de ouders op het schoolplein een gezellige sfeer. En je hebt er meteen een sociaal netwerkje bij. Hoe betrokken je bent op school bepaal jezelf. Als oudercommissie-lid vind ik het gezellig en bijzonder om voor de kids leuke activiteiten te verzinnen en te organiseren met de leerkrachten.

Igor

01 juli 2016
Heel mooi om te zien hoe opa en oma verbaasd waren, toen de meiden een Engels liedje voor ze zongen. Elke keer is het leuk om ineens een Engels woord of Engelse zin voorbij te horen komen. Ook geniet ik er van, dat Rekentuin echt als een spel wordt ervaren, waar de kinderen een hele mooie tuin met planten creëren.
 
Onze dochter heeft moeite met concentreren. Samen met school zoeken we hoe onze dochter daarbij geholpen kan worden en dat is niet eenvoudig. Juffen en meesters hebben het beste met haar voor, maar de zoektocht kost desalniettemin veel tijd.