Dag 3 Bezoek aan de St Stephan's junior school

Vol goede moed zaten we om 7.45u weer aan de ontbijttafel. Heerlijke French toast, scrambled eggs and typical English breakfasts zorgden voor een goede start van de dag. Om al deze calorieën te verbranden zijn we de berg weer op gewandeld naar Chaucer College.
We zijn vandaag gestart met het bespreken van 'Dunglish' oftewel steenkolen Engels. Grammaticaal gezien doen we het goed. Een citaat van onze trainer: "you are the best Dutch group ever".

In de ochtend hebben we een bezoek gebracht aan de St. Stephan's junior school. We werden rondgeleid door de leerlingen zelf die ons haarfijn konden vertellen over het reilen en zeilen op een Engelse basisschool. Het was een zeer interessant bezoek.

Deze eerste lentedag hebben we heerlijk kunnen genieten van het zonnetje tijdens onze lunchpauze. In de middag hebben we onze kennis over de grammatica uitgebreid door middel van het spel 'Fox and hounds'. Tevens hebben we besproken hoe om te gaan met niveauverschillen in een groep. 

Na de cursus was er tijd om heerlijk te snuffelen in de boekenwinkels van Canterbury, op zoek naar leuke materialen om te gebruiken in onze eigen klassen. Tijdens onze zoektocht stuitten we op een prachtexemplaar wat we mee hebben genomen voor meester Berty.

Na een heerlijk diner hebben we cultuur opgesnoven in Canterbury. Een aantal van ons is naar de film gegaan en anderen naar de musical Legally blond. Het was weer een enerverende dag!