Dag 5 Inspirerende 'eyeopeners'

Na wederom een heerlijk Engels ontbijt, waren we klaar voor onze 4e studiedag!
So off we went! Cati verwelkomde ons en begon weer als alle dagen, even enthousiast met het overbrengen van ideeën en nuttige informatie. We zijn gestart met het kinderliedje “The Mulberry Bush” Het was erg leuk om daadwerkelijk aan den lijve te ondervinden, wat je kunt doen om kinderen door middel van poetry en rhyme Engels te leren!
Cati toonde ons een rijk scala aan prentenboeken, welke we goed kunnen gebruiken. Door de verhalen in de boeken om te zetten in gesproken  zinnen. De gesproken zinnen worden iedere keer herhaald zodat deze woorden en zinnen beklijven bij de kinderen. We zagen ook nog een aantal film fragmenten waarin Engelse leerkrachten met hun klas lieten zien wat je zoal kan doen met het boek “Little red hen”.

In de middag hebben we ons voorbereid op ons Engels thema “Holiday” en Meander lessen. Cati gaf ons hierbij een tal aan mogelijkheden en zeer bruikbare tips.
We hebben allen aan het eind van de studiedag een opdracht meegekregen, welke is om aan elkaar te laten zien wat we voorbereid hebben.
Zo dadelijk gaan we samen een hapje eten en nemen we nog even de dag door, a lot of food for thought!