Berty Kuijpers

Mijn naam is Berty Kuijpers (1968). Ik werk al sinds 1994 met veel plezier op De Heiacker. In die jaren ben ik vooral in de groepen 4 t/m 8 actief geweest. Daarnaast ben ik al vele jaren lid van het managementteam van onze school en begeleid ik collega’s, om ook op die manier een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van De Heiacker.

Uitgangspunt is voor mij dat iedereen met een veilig gevoel kan zijn wie hij / zij wil zijn. Daarbij is leidend dat je met de mensen om je heen omgaat zoals je wilt dat anderen met jou omgaan.

Van alles wat we de hele week doen in de klas hebben Rekenen en de wereldoriënterende vakken toch wel mijn voorkeur. Daarnaast spreekt de ontwikkeling van Engels op onze school me heel erg aan. Een prachtige aanvulling op alles wat we kinderen al meegeven op school.

Ik ben al sinds 1999 getrouwd met Mariëlle (ook leerkracht) en woon met veel plezier in het rustige Middelbeers. Als ik niet met school bezig ben heb ik het razend druk met andere bezigheden. Ik ben een fanatiek driebanden biljarter en al meer dan 30 jaar vaste bezoeker van alle thuiswedstrijden van ons PSV.Maar mijn grootste passie ligt in de natuur. Al bijna mijn hele leven ben ik langs de waterkant te vinden, vooral met mijn vishengels, maar ook met mijn foto / videocamera en verrekijker. Als laatste mogen de KOI in onze watertuin niet onvermeld blijven; heerlijk genieten van een stukje natuur in onze achtertuin.